Foto: tkatka
Nevedela som aký názov mám dať týmto slimákom, preto som sa rozhodla dať zábavný názov. :)
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Bielky oddelíme od žĺtkov.
-
2
Bielky začneme šľahať a pridávame práškový cukor.
-
3
Keď je sneh tuhý pridávame žĺtky pojednom.
-
4
Potom pridáme čokoládový puding.
-
5
A zamiešáme.
-
6
Plech vyložíme papierom na pečenie.
-
7
Nalejeme piškótové cesto a zarovnáme. Dáme piecť na 180 °C za 18 minút.
-
8
Takto vyzerá upečené cesto, ktoré necháme vychladnúť.
-
9
Uvaríme si malinový puding a to nasledovne: 50 g kryštálového cukru dáme do hrnca a pridáme 4 dcl mlieka, necháme zovrieť a prilejeme malinový puding rozmiešaný v 1 dcl mlieka a chvílu povaríme. Ešte horúci puding nalejeme na piškótové cesto.
-
10
Piškótové cesto stočíme ale 3 cm necháme volne, aby sme tam mohli napichať čokoládové šparadka. A dáme stuhnúť do chladničky na 3 hodiny.
-
11
Narežeme na 1 cm široké rezy a podávame. Prajem dobrú chuť :)
www.oetker.sk/oetker_sk/html/default/debi-7qbhjv.sk.h...