Slávnostná štrúdľa
			   Daniel Balát
šéfcukrár spoločnosti Delikatesa v Trenčíne, 2. októbra 2011
		   
		   šéfcukrár spoločnosti Delikatesa v Trenčíne, 2. októbra 2011

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
8
porcií
porcií
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Jablká nakrájame a okamžite ich pokvapkáme citrónovou ťavou. Nasekané orechy zmiešame s medom a primiešame jablká.
- 2
 Rozvaľkaný plát cesta prenesieme na plech, doprostred rozložíme jablkovú zmes a zrolujeme do závinu.
- 3
 Cesto zvrchu nakrojíme ostrôžkou. Závin prudko upečieme. Po upečení ho potrieme zohriatym marhuľovým džemom a pocukrujeme.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





 


@douglas čo sa týka lístkového cesta úplne s tebou súhlasím