Foto: hubarka35
receptík je jednoduchý,rýchly a na párty ako stvorený.pripravila som ho synovi na rozlúčku-o pár dní odchádza do Edinburgu a príde až cez leto.
5
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
250 g |
|
250 g |
|
4 ks |
|
,korenie,mletá paprika |
|
1 ks; pokrajana nadrobno |
|
1 balenie |
|
na oči,nufáčik: | |
alebo olivy |
|
na ozdobu: | |
|
|
|
Postup
-
1
Cibulu najemno pokrájame,maslo vymiešame so solou,korením a paprikou-pridáme cibulu,syrečky.
-
2
nakoniec pridáme tvaroh.vymiešame.
-
3
nátierku dáme ztuhnut do chladu tak na hodinku.
-
4
vytvarujeme ježka,tanier posypeme pažitkou-a položíme do stredu ježa.ako pichliače použijeme slané paličky.
-
5
na očká aj nufáčik som použila lieskovce.
a modelka je veľmi pekná.....:)
Aký je pyšná na šikovnú mamu! Ukladám lebo je to šup-šup hotové a hostia už vyzváňajú pri vchode.
takto nádherne