Foto: sonulienka
Dnes som sa trochu pozabávala a tu je výsledok.
príprava
Suroviny
4 bal. |
|
12 ks |
|
4 ks |
|
4 strúčky |
|
400 g |
|
400 g |
|
200 g |
|
50 g polotvrdý zrejúci |
|
500 g na postrúhanie |
|
200 g |
|
1 bal. |
|
|
|
|
|
|
|
biele a červené |
|
|
|
|
|
ozdobná |
|
Postup
-
1
Toustový chlieb som poukladala na pripravenú podložku
-
2
Natretá nátierkou - maslo,syr, cesnak.
-
3
Poukladala som švajčiarsku salámu
-
4
Na salámu som dala trochu nátierky, ale ozaj len trochu podklad pod chlieb.
-
5
Dala som chlieb a znovu nátierku. Ale do tejto som si pridala trochu údenej papriky.
-
6
Poukladala som šunku a znovu trochu natrela.
-
7
Poukladala chlieb a natrela nátierkou, ale teraz zas len maslo, syr, cesnak. Poukladala tokajskú salámu.
-
8
Na túto vrstvu som dala znovu nátierku aj s údenou paprikou a šunkou.
-
9
No a posledná vrstva bola biela nátierka a malokarpatská saláma.
-
10
Dala poslednú vrstvu chleba a natrela vrch a boky torty.
-
11
Urobila som si salámové ružičky.
-
12
No a už som len zdobila podľa vlastnej fantázie. Majiteľ tejto slanej torty má vraj rád korbáčiky a pareničky tak som robila na želanie.
-
13
Skúšala som urobiť paradajkový kvet.
-
14
A už len čakám či bude chutiť a či sa bude páčiť.
-
15
A TU AJ OSLÁVENEC.
Diskusia k receptu