Foto: martinis
Postup i dekorácia je z mojej hlavy, hodí sa na raňajky, večeru ale i ako dezert. Táto pochúťka je ľahká, zdravá, nenáročná na prípravu Zobraziť celý popisPostup i dekorácia je z mojej hlavy, hodí sa na raňajky, večeru ale i ako dezert. Táto pochúťka je ľahká, zdravá, nenáročná na prípravu aj čas a ľahko si ju upravíte podľa vlastnej chute :))
porcia
príprava
Postup
-
1
Jemný tvaroh (môže byť aj ochutený) si natrieme na tanierik, jablko umyjeme, rozkrojíme a zbavíme jadierok.
- 2
Po obvode tanierika naukladáme na tvaroh detské piškóty, doprostred dáme slivky (alebo čokoľvek iné - čokoládu, oriešky, nutellu a pod.), celé posypeme troškou škoricového cukru a polejeme teplým medom.
- 3
Na záver môžeme posypať praženým musli, prípadne orechmi, grankom alebo ovsenými vločkami. Odporúčam podávať s teplým mliekom alebo Carom :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu