Sladká omeleta s jablkovo-tvarohovou plnkou
Filip Kapusta
šéfkuchár Hotela AQUATERMAL*** v Dolnej Strehovej, 19. septembra 2018
šéfkuchár Hotela AQUATERMAL*** v Dolnej Strehovej, 19. septembra 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
1
porcia
porcia
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na rozohriatej panvičke na masle opečieme nastrúhané jablko, ktoré zmiešame s tvarohom, ochutíme cukrom.
- 2
Na tej istej panvičke urobíme omeletu z troch vajec: Zmiešame v miske vajíčka, zľahka k nim vmiešame smotanu, štipku soli a upečieme omeletu z oboch strán.
- 3
Upečenú omeletu naplníme jablkovým tvarohom.
Tiež omeleta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu