Tvarohová omeleta
Tvarohová omeleta

Sladká omeleta s jablkovo-tvarohovou plnkou

Filip Kapusta
šéfkuchár Hotela AQUATERMAL*** v Dolnej Strehovej, 19. septembra 2018
Sladká omeleta s jablkovo-tvarohovou plnkou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
1
porcia
30 minút
príprava

Suroviny

2 ks
70 g
1 ks
1 KL
štipka
1 KL
50-100 ml




Postup

  1. 1

    Na rozohriatej panvičke na masle opečieme nastrúhané jablko, ktoré zmiešame s tvarohom, ochutíme cukrom.

  2. 2

    Na tej istej panvičke urobíme omeletu z troch vajec: Zmiešame v miske vajíčka, zľahka k nim vmiešame smotanu, štipku soli a upečieme omeletu z oboch strán.

  3. 3

    Upečenú omeletu naplníme jablkovým tvarohom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia