Sladká omeleta s jablkovo-tvarohovou plnkou
			   Filip Kapusta
šéfkuchár Hotela AQUATERMAL*** v Dolnej Strehovej, 19. septembra 2018
		   
		   šéfkuchár Hotela AQUATERMAL*** v Dolnej Strehovej, 19. septembra 2018

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
1
porcia
porcia
30 minút
príprava
príprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Na rozohriatej panvičke na masle opečieme nastrúhané jablko, ktoré zmiešame s tvarohom, ochutíme cukrom.
- 2
 Na tej istej panvičke urobíme omeletu z troch vajec: Zmiešame v miske vajíčka, zľahka k nim vmiešame smotanu, štipku soli a upečieme omeletu z oboch strán.
- 3
 Upečenú omeletu naplníme jablkovým tvarohom.
Tiež omeleta:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





 


Diskusia k receptu