Škoricovo-jablkový dezert
cukrárka kaviarne Sissi v Trenčíne, 15. decembra 2013
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Niečo tradičné a niečo moderné. Niečo drobné a niečo veľkolepé. Niečo koláčové, ale aj nadýchané torty, za aké by sa nehanbil ani majster slávnej Zobraziť celý popisNiečo tradičné a niečo moderné. Niečo drobné a niečo veľkolepé. Niečo koláčové, ale aj nadýchané torty, za aké by sa nehanbil ani majster slávnej cukrárne. Takto si predstavujem sladký slovenský vianočný stôl.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Prvý upečený plát dáme na plech a rozotrieme polovicu šľahačky, ktorú vyšľaháme s cukrom a so stužovačom. Pridáme druhý plát a naň dáme zvyšok šľahačky.
- 2
Na šľahačku dáme postrúhané jablká so škoricou a uhladíme. Zalejeme uvarenou a trocha vychladnutou želatínou. Dáme do chladničky na 2 – 3 hodiny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Vyskúšam možno to bude jedlé.
Ďakujem za odpoveď.