Škoricové srdiečka s višňovým džemom

dora - fotkadora, 18. decembra 2009
Škoricové srdiečka s višňovým džemom
Foto: dora
15 minút
na 185 °C

Suroviny

250 g
100 g
2 ks
2 ks
2 PL
200 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Múku preosejeme do hlbšej nádoby, pridáme vanilínový cukor, cukor, puding a škoricu. Sypkú zmes premiešame a potom pridáme zmäknuté maslo a celé vajce. Vymiešané vláčne cesto necháme asi hodinu odležať v chlade.

  2. 2

    Vychladnuté cesto potom rozvaľkáme a vykrajujeme želané tvary, ktoré prípadne môžeme dozdobiť perličkami alebo orieškami. Pečieme cca 10 – 15 min. pri 185°C. Po vychladnutí jednotlivé koláčiky zlepujeme nanesením džemu podľa chuti. Ja som použila višňový s kúskami ovocia, ktorý mi chutí najviac.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia