Foto: hannah2000
Je to na maličkú formu s priemerom 17 cm, výška cca 10 cm, takže ak máte väčšie formy určite aspon dvojitu alebo trojitu davku Zobraziť celý popisJe to na maličkú formu s priemerom 17 cm, výška cca 10 cm, takže ak máte väčšie formy určite aspon dvojitu alebo trojitu davku :) je fakt skvelá uplne mäkka suroviny som merala na hrnčeky (cca 2 deci, možno 2,5 )
porcií
príprava
na 150 °C
Postup
-
1
V miske vyšlaháme jedno celé vajce s 1 dc cukru, potom pridáme PDP, 1/2 škoricového cukru, 3 lyžičky mletej škorice, 0,5 dc oleja, 0,5 dc mlieka, 2dc polohrubej múky a vyšlaháme. Do cesta nastrúhame jedno menšie jablko.
- 2
Formu odporúčam vymastit a vysypat strúhankou potom sa mi vôbec neprilepila ako ked som vysypavala mukou. Je to na maličkú formu s priemerom 17 cm, výška cca 10 cm, takže ak máte väčšie formy určite aspon dvojitu alebo trojitu davku :) je fakt skvelá uplne mäkka
- 2
určite vyskúšam.
dufam že sa aj vám podarí :) ja som ju este zakryla aj alobalom a bola som prekvapena že sa vobec neurobila kôrka :) a bola makka aj zo spodu a napriek tomu sa upiekla :D