Sicílsky dip

Pavol Lipták
šéfkuchár reštaurácie Seasons hotela Falkensteiner v Bratislave, 3. júna 2010
Sicílsky dip
Foto: Hellmann´s
4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

4 PL
4 PL
1 PL
 zopár lístkov




Postup

  1. 1

    Pesto zmiešame s majonézou a parmezánom, dochutíme soľou a korením.

  2. 2

    Nakoniec vmiešame nasekanú bazalku.

  3. 3

    Náš tip: Dip sa hodí ku kuraciemu mäsu alebo aj k rybe.

Diskusia k receptu

tinca
Jednoduché a môže to byť chutné.
používateľ nemá avatar
dry
dry
Čo je to dip? Myslím si slovo dip som ešte nepočul.
ernest
Máš ja recept na paradajkove pesto ,alebo ho nakupuješ ?Práve dnes som si robil bazalkové pretože tie s éčkami nemusím.
passco
ernest: Da sa kúpiť aj bez éčok a velmi dobré pesto akurát si človek musí priplatiť :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia