Sekaná aljašská treska (fotorecept)
Autor receptu: helca103
Dávno som nerobila fašírku z tresky tak som kúpila mrazenú a trochu môj pôvodný často robený recept upravila.
3-4 porcie |
15 minút príprava |
20 minút na 190 °C |
Postup
- Rybu som nemlela len pokrájala aby bolo cítiť že je tam naozaj aj ryba.
Rozmrazenú tresku som pokrájala na kocky,pridala som strúhanku z 1 rožka, 1 vajce, soľ, korenie a premiešala. //Myslím,že viac korením tam nie je treba //
- Pridala som uvarenú ryžu čo mi ostala z predchádzajúceho dňa a ešte jedno vajce aby sa to poriadne spojilo. Pred tým som to robila tak,že som formovala malé fašírky,obalila v strúhanke a vypražila.Teraz som urobila zmenu.
- Masu som rozotrela na malú zapekaciu misu a poliala smotanou na šľahanie. Piekla som asi 20 minút na 190 stup.
- Neviem čo mi na túto kombináciu povedia rybári, ale mne to chutilo. Nerobila som žiadnu prílohu dala som si len zeleninový šalát.