Sekaná aljašská treska (fotorecept)

Autor receptu: helca103

Dávno som nerobila fašírku z tresky tak som kúpila mrazenú a trochu môj pôvodný často robený recept upravila.

3-4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
na 190 °C

Suroviny

Postup

  1. Rybu som nemlela len pokrájala aby bolo cítiť že je tam naozaj aj ryba. Rozmrazenú tresku som pokrájala na kocky,pridala som strúhanku z 1 rožka, 1 vajce, soľ, korenie a premiešala. //Myslím,že viac korením tam nie je treba //
  2. Pridala som uvarenú ryžu čo mi ostala z predchádzajúceho dňa a ešte jedno vajce aby sa to poriadne spojilo. Pred tým som to robila tak,že som formovala malé fašírky,obalila v strúhanke a vypražila.Teraz som urobila zmenu.
  3. Masu som rozotrela na malú zapekaciu misu a poliala smotanou na šľahanie. Piekla som asi 20 minút na 190 stup.
  4. Neviem čo mi na túto kombináciu povedia rybári, ale mne to chutilo. Nerobila som žiadnu prílohu dala som si len zeleninový šalát.