Foto: mojack
Z domáceho seitanu.
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
pokrájaný na rezance |
|
|
|
|
|
(na zahustenie) |
|
Marináda: | |
1/2 l, silný |
|
alebo feferónku |
|
alebo kečup |
|
trochu |
|
trochu |
|
Postup
-
1
Marinádu si môže pripraviť každý podľa svojho receptu. Seitan vyžmýkame z marinády a pokvapkáme ho sójovou omáčkou.
-
2
Vhodíme ho do panvice s prudko rozpáleným olejom a opražíme. Rýchlo miešame a keď vidíme, že má seitan "kôrku" odložíme na teplé miesto.
-
3
Na panvici na miernom ohni dusíme mexickú zeleninu. Môžeme samozrejme podlievať vodou, kým zelenina nepustí šťavu. Omáčku podľa potreby zahustíme solamylom.
-
4
Do panvice pridáme opražený seitan , prehrejeme a hotovo..
Diskusia k receptu