4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 0,5 kg |
|
| 2 ks |
|
| 3 ks |
|
| 200 ml |
|
| 1 KL |
|
| štipka |
|
|
|
|
|
|
|
| Uvarenú fazuľu precedíme, dáme do misy, zalejeme nálevom z niekoľkých PL vody, cukru, čierneho korenia, soli, octu a niekoľkokrát premiešame. Pridáme cibuľu nakrájanú na jemné krúžky. Vajcia uvaríme natvrdo, olúpeme, bielky nadrobno nasekáme a pridáme k fazuli. Žĺtky prelisujeme cez sito a zmiešame so smotanou a paprikou. Túto zmes nalejeme k fazuli, dobre premiešame a dáme na 2 hodiny do chladu odležať. Na miskách ešte posypeme paprikou. |
|
Postup
-
1
Uvarenú fazuľu precedíme, dáme do misy, zalejeme nálevom z niekoľkých PL vody, cukru, čierneho korenia, soli, octu a niekoľkokrát premiešame. Pridáme cibuľu nakrájanú na jemné krúžky.
- 2
Vajcia uvaríme natvrdo, olúpeme, bielky nadrobno nasekáme a pridáme k fazuli. Žĺtky prelisujeme cez sito a zmiešame so smotanou a paprikou.
- 3
Túto zmes nalejeme k fazuli, dobre premiešame a dáme na 2 hodiny do chladu odležať. Na miskách ešte posypeme paprikou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu