tento recept mám od mojeje šéfky a keďže neviem pôvodný nazov tak som ho nazvala tekto
porcií
príprava
na 165 °C
Suroviny
| cesto: | |
| 5 ks |
|
| 1 bal. |
|
| 1 bal. |
|
| 5 PL |
|
| 5 PL |
|
| 1 dl |
|
| 1 dl |
|
| 2 PL |
|
| krém: | |
| 1 l |
|
| 250 g |
|
| 3 bal. Zlatý klas |
|
| 1 bal. |
|
| 200 g |
|
| 500 ml |
|
| podľa chuti do pudingu |
|
Postup
-
1
Žĺtka vyšľaháme s oboma cukrami,pridáme olej a postupne múku s pr.do pečiva a vodu a kakao,vyšľaháme bielka a opatrne primiešane do cesta,pečieme na papiery alepo na vymastanom a vysypanom plechu. Z mlieka a zl.klasu uvariť puding a do horúceho zamiešať kúsok masla,aby sa nevytvorila koža na povrchu.Vychladnutý vyšľahať s mäknutým saslom a natrieť na vychladnutý biskvit,na to poukadať BeBe keksy.Smotanu zohrejeme spolu s nalámanou čokoládou a na miernom ohni za stáleho miešania privedieme do varu,horúce to vylejeme na koláčik a necháme vychladnúť a stuhnúť,krájame podľa kekesov.Najlepšie je robiť deň dopredu.









Veľkosť plech musím zmerať ale nieje niaký špeciálny,zmerám a dám vedieť.