Šéfkin krémeš

Autor receptu: zuzannap

tento recept mám od mojeje šéfky a keďže neviem pôvodný nazov tak som ho nazvala tekto

24
porcií
20 minút
príprava
15-20 minút
na 165 °C

Suroviny

Postup

  1. Žĺtka vyšľaháme s oboma cukrami,pridáme olej a postupne múku s pr.do pečiva a vodu a kakao,vyšľaháme bielka a opatrne primiešane do cesta,pečieme na papiery alepo na vymastanom a vysypanom plechu. Z mlieka a zl.klasu uvariť puding a do horúceho zamiešať kúsok masla,aby sa nevytvorila koža na povrchu.Vychladnutý vyšľahať s mäknutým saslom a natrieť na vychladnutý biskvit,na to poukadať BeBe keksy.Smotanu zohrejeme spolu s nalámanou čokoládou a na miernom ohni za stáleho miešania privedieme do varu,horúce to vylejeme na koláčik a necháme vychladnúť a stuhnúť,krájame podľa kekesov.Najlepšie je robiť deň dopredu.