Šéfkin krémeš
Autor receptu: zuzannap
tento recept mám od mojeje šéfky a keďže neviem pôvodný nazov tak som ho nazvala
tekto
24 porcií |
20 minút príprava |
15-20 minút na 165 °C |
Postup
- Žĺtka vyšľaháme s oboma cukrami,pridáme olej a postupne múku s pr.do pečiva a vodu a kakao,vyšľaháme bielka a opatrne primiešane do cesta,pečieme na papiery alepo na vymastanom a vysypanom plechu.
Z mlieka a zl.klasu uvariť puding a do horúceho zamiešať kúsok masla,aby sa nevytvorila koža na povrchu.Vychladnutý vyšľahať s mäknutým saslom a natrieť na vychladnutý biskvit,na to poukadať BeBe keksy.Smotanu zohrejeme spolu s nalámanou čokoládou a na miernom ohni za stáleho miešania privedieme do varu,horúce to vylejeme na koláčik a necháme vychladnúť a stuhnúť,krájame podľa kekesov.Najlepšie je robiť deň dopredu.