Foto: renama
Tieto sandokanové oči u nás na Vianoce nemôžu chýbať ;)
30
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
Hmota A: | |
125 g |
|
5 PL |
|
4 PL |
|
3 PL |
|
Hmota B: | |
100 g |
|
50 g |
|
50 g alebo maslo |
|
alebo rum podľa potreby |
|
Hmota C: | |
125 g |
|
50 g |
|
4 PL |
|
4 PL |
|
Postup
-
1
Hmota A: Ceru roztopíme a všetko spolu zmiešame. Hmota B: Mäkké maslo a všetky ostatné suroviny spolu zmiešame. Hmota C: Ceru roztopíme a všetky suroviny zmiešame. Plníme do umelohmotných obalov od vajec (môžeme aj od obalov z kinder vajíčka), ktoré sme predtým opláchli studenou vodou. Na spodok dáme lentilku (iná varianta hrozienko máčané v rume), nalejeme hmotu A, potom B a nakoniec C. Necháme poriadne ztuhnúť a vyklopíme.
- "mamíííí, nemáme niečo dobréééé????"
skus takto: varecha.pravda.sk/recepty/opite-orechove-kosicky/75433-re...
ja ich vyskusam. Kedysi tu bol rcp. na suhajdy s maslom, uz ho neviem najst, robila som ich, jasne, ze tak nestuhli, ale ked ich budes mat v chladnicke alebo spajzi, bude to v pohode. Chutovo to bol uplne iny level, jasna vec.
Tieto, @afataga ? Nasla som tento recept len vdaka tvojmu komentaru. Asi viem lepsie hladat ;-).
varecha.pravda.sk/recepty/vyborne-minonky-suhajdy/23013-r...
Chcela by som tiez niekedy suhajdy vyskusat, ale len s maslom.
ano, to su oni, asi si si lepsie umyla oci :-)