Šampiňónová roláda z lístkového cesta s mozzarellou a paradajkami

dora - fotkadora, 26. októbra 2009
Šampiňónová roláda z lístkového cesta s mozzarellou a paradajkami
Foto: dora

Veľmi jednoduché, rýchle a hlavne chutné!

15 minút
príprava
25 minút
na 180 °C

Suroviny

2 ks
200 g
300 g
2 ks




Postup

  1. 1

    Na vyvaľkané lístkové cesto poukladáme rovnomerne všetky suroviny , zalomíme okraje, aby nám plnka nevytekala a zatočíme.

  2. 2

    Pečieme na plechu vymastenom alebo vystlanom papierom na pečenie. Najlepšie podávať čerstvé a teplé, pretože nastudeno alebo ohriate to už nemá tú správnu chuť a vôňu.

Diskusia k receptu

vodnicka
hmmm, ale najprv vyskusam domace listkove a hned potom sa pustim do tohoto :) ukladam :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia