3-4
porcie
porcie
30-40 minút
príprava
príprava
50-60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky umyjem,šupky nedám úplne preč.Šups,s nimi do osolenej vody a uvariť.Medzitým chren nastrúham do misky,pridám slnečnicový olej...Skúšala som aj s olivovým,ale malo to takú "kovovú" pachuť.Slnečnicový je bez chuti,ale kto chce ...,nám to tak chutí.Ďalej pôjdu misky citrónová šťava a soľ.Pomiešam.
- 2
Keď sa zemiaky vychladia,rozdrobím ich na veľkosť pol palca a primiešam chrenovú zmes.Pridám nakrájané reďkovky a novú cibuľku aj s vňaťou.
- 3
Prajem Vám dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu