Šalát z kuracieho mäsa, cvikle a zeleru fotorecept
Foto: patroveckypitrs
Cvikle nie je nikdy dosť. Tu je jej jedna možnosť z kuracím mäsom a zelerom.
porcií
príprava
Postup
-
1
Pripravím si suroviny. Vopred si uvarím kuracie mäso, alebo z polievky, dám vychladnúť. Tak isto si uvarím cviklu a mrkvu a nechám vychladnúť.
-
2
Kuracie mäso krájam na drobné kúsky asi 1 cm. Cviklu a mrkvu strúham na strúhadle veľké oka. Uhorky na malých okách. Cibuľu krájam čo najmenšie ako to ide. Zeler je už nastrúhaný ten dám aj s polovicou nálevu. Všetko to dám do misy. Trochu osolím.
-
3
Pridám majonézu a jogurt a pretože mám rád pikantné tak so pridal aj nasekané čili.
-
4
Dobré to premiešam a dám do chladu na 2 až 3 hodiny.
-
5
Potom už len servírovať na tanier nejaký chlieb, alebo pečivo k tomu a dobrú chuť.
) by som poslal do redakcií niekoľkých magazínov.
Buď ich môžu použiť do kulinárskej sekcie, alebo obe úvodné fotky skončia v rubrike "Pre najmenších" s titulkom "Nájdi 5 rozdielov", ak by to náhodou nikto nechcel jesť, tak nech si detváky aspoň cibria postreh.
Je možné, že je to z hladu, kdoví, co dnes Hadik s Brutíkem papali.
Aj pripraviť šalát je politika, keďže na jednotlivé suroviny možno nazerať ako na statky s rivalitnou a vylúčiteľnou spotrebou.
Samozrejme môžeš použiť aj zbytky spred dvoch týždňoch, uložené v chladničke, v tomto recepte sa to stratí. Môžeš pohostiť svojich hostí, to bude mňamka, len ty to nejedz, aby ťa nebolelo brucho.
Tvoje fenonémové pole je diferenciované eneagramovou stupnicou 6.