Salámová maďarská nátierka

mormelo - bez fotkymormelo, 23. februára 2014
Salámová maďarská nátierka
Foto: mormelo

Tento recept mám od dedka z Madarska. Je veľmi dobrá.

20 minút
príprava

Suroviny

30 dkg
7 ks
5 strúčikov väčších
2 ks
2 pl (najlepšie ostrý)
1 čl
1 čl
1 ks
2 pl
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na mlynčeku pomelieme salámu, syr, cesnak, papriku a čili papričku. Pridáme kečup, papriku sladkú, papriku štipľavú, soľ a majonézou. Všetko poriadne premiešame. Pridáme na drobno nakrajanú cibuľu a všetko spolu poriadne premiešame. Podávame s čerstvým chlebíkom alebo pečivom.

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu
Robievam presne s týmto rozpisom, ale salámu nahradím vareným mäsom z polievky..dobrá pripomienka, super recept- :-)

Pridaj komentár k receptu: