4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
| 350 g ( dlhé rezance) |
|
| Štipka |
|
| 2 lyžice |
|
| 140 g |
|
| 175 ml |
|
| 55 g Nastrúhaný |
|
| a mleté čierne korenie |
|
| 2 ks |
|
Postup
-
1
Uvaríme si linguine. Medzitým do veľkého hrnca vložíme šafran a nalejeme vodu. Necháme zovrieť a odstavíme zo sporáka. Necháme postáť 5 minút.
- 2
Do hrnca so šafranom pridáme šunku nakrájanú na rezance, smotanu a strúhaný parmezán. Dáme na sporák, osolíme, okoreníme a za stáleho miešania zohrievame kým zmes nezovrie. Odstavíme zo sporáka a vmiešame žĺtky. Cestoviny scedíme a prelejeme šafranovou omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu