Ryžové rezance s olivami

ursula4 - bez fotkyursula4, 26. decembra 2010

Recept na ryžové rezance som dostala od mojej sestry z Austrálie.Je ľahký a chutný.Možno ho konzumovať ako teplý tak aj studený.

6
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

400 gramov, široké
1 dcl
100 gramov
3 strúčiky
1 čaj.lyžička
100 gramov




Postup

  1. 1

    Ryžové rezance si pripravíme podľa návodu na obale,scedíme,vložíme do misky,polejeme olivovým olejom-zľahka premiešame.Do rezancov pridáme prelisovaný cesnak,provensálske korenie,na kocečky nakrájaný syr a pokrájané olivy.Znova zľahka premiešať.Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

dajanca
po sviatočnom prejedaní sa, príjemné odľahčenie.....
rooster
..vyzera to byt lahke a chutne, ale myslim si , ze olivy su dost slane tak by tam stacil nejaky jemnejsi syr ako zlato, alebo emental, eidam a tak...
jarunka
Ryzove rezance- lahko stravitelne dobre padnu po vydatnych jedlach.
ursula4
namiesto zelených oliv môžeš dať čierne,tie nie sú tak slané




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia