Foto: boldy
Tento recept pripravujem svojej dcérke, ktorá je stále dojča a má ho často na obed, lebo ho ľúbi.
1
porcia
porcia
5 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryžu premyjeme, uvaríme vo vode spolu s nakrájanou mrkvou, nadrobno nakrájaným mäskom, olivovým olejom a štipkou mletej rasce. Po uvarení a odparení vody necháme vychladnúť.
- 2
Pre zmenu môžeme namiesto ryže uvariť 2 menšie zemiaky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Neviem či je to len môj názor, ale dospelý človek by nezjedol nič tejto konzistencie :-)
Ja teda určite nie. Viem si predstaviť, že deti to milujú a vyzerá to byť pre ne veľmi vhodné jedlo ale dospelí jedia prevažne očami.
Napriek tomu chválim recept, je skrátka určený deťom.