Rýchle muffinky

lulu86 - bez fotkylulu86, 17. júla 2013
Rýchle muffinky
Foto: lulu86

Tento recept ponúka veľa variácií, treba len vymýšľať a ochutnávať. Raz som si vymyslela muffinky s čokoládovým pudingom plnené malinami z kompóta zmiešané s Zobraziť celý popisTento recept ponúka veľa variácií, treba len vymýšľať a ochutnávať. Raz som si vymyslela muffinky s čokoládovým pudingom plnené malinami z kompóta zmiešané s roztopenou čokoládou. Vydržali nám krátko :-)

Suroviny

1 ks
1/2 ks
1/2 hrnčeka
1/2 hrnčeka
1/2 hrnčeka
1 hrsť
1 PL
1 ks
1 hrnček




Postup

  1. 1

    Zmiešame sypké suroviny, práškový puding nasypeme do šálky a dosypeme polohrubou múkou, vidličkou rozšľaháme tekuté, spolu zamiešame, nalejeme do košíčkou alebo formičiek a upečieme.

  2. 2

    Ja pečiem asi na 150°C, stále kontrolujem, čas nikdy nepozerám, riadim sa tým, ako vyzerajú, ak sú v silikónovej forme, skúsim či sa dajú odlepiť od dna, ak sú aj zo spodu upečené, tak ich vyberám. Ale ak by bol niekto zvedavý za aký čas ich môže papkať, mali by byť hotové asi za 15- 20 minút, ale záleží aj od rúry.

  3. 3

    Tento recept je maximálne variabilný, malinový puding môžme zameniť s čokoládovým, nasekať kúsky čokolády, namiesto arašidov a hrozienok dáme kokos a a ďalší skvelý a jednoduchý recept je na svete.

Diskusia k receptu