Rýchle gnocchi v smotanovej paradajkovej omáčke
Foto: sendyy
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vo vode podľa návodu na obale uvaríme gnocchi. Použila som kupované, pretože je to dobrá voľba ako rýchla večera či obed keď sa nestíha.
- 2
Keď sa gnocchi uvaria, scedené ich preložíme na panvicu, kde ich môžeme ešte zľahka opiecť do hneda. Pridáme 1 PL paradajkového pretlaku, prilejeme smotanu na šľahanie a necháme spolu povariť.
- 3
Nakoniec pridáme už len soľ, sušený cesnak, bazalku, oregano a trochu strúhaného syra, ja som použila strúhanú mozzarellu.
- 4
Dobrú chuť!
Tiež gnocchi:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
250 ml smotana je úplne v poriadku :)