Jedno nedeľné ráno nám odišla jedna návšteva a už bola na ceste druhá a tak som mala potrebu niečo sladké na privítanie pripraviť. Zobraziť celý popisJedno nedeľné ráno nám odišla jedna návšteva a už bola na ceste druhá a tak som mala potrebu niečo sladké na privítanie pripraviť. Keďže som nemala chuť na nič konkrétne ani na žiadne overené recepty tak som zapla bunky, nakukla do chladničky a za 20 min bola torta na svete.
porcií
príprava
na 250 °C
Postup
-
1
Z vajec cukru a múky si upečieme korpus, postup si už každý zvolí sám podľa seba.
- 2
Po vychladnutí na korpus dáme ríbezle ak sú niekomu kyslé môže ešte pridať cukor, potom si vymiešame mascarpone s cukrom vanilkovým cukrom a kyslou smotanou každý podľa chuti natrieme na ríbezle. Na záver si pripravíme puding bez varenia čokoládový a použijeme ako poslednú vrstvu. Dáme na chvíľu do chladničky a môžeme konzumovať.
- 3
Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu