Foto: jody
Keď sa Vám návšteva ohlási na poslednú chvíľu, treba vybrakovať chladničku a spraviť aspoň nejaké občerstvenie. Nie je to nič svetoborné, ale celkom dobre Zobraziť celý popisKeď sa Vám návšteva ohlási na poslednú chvíľu, treba vybrakovať chladničku a spraviť aspoň nejaké občerstvenie. Nie je to nič svetoborné, ale celkom dobre to vyzeralo a chutilo, tak to sem pridávam. Možno len pre inšpiráciu. :-)
príprava
Postup
-
1
Toustové krajčeky prekrojíme na trojuholníky a natierame dvomi rôznymi nátierkami. Ja som mala smotanovú bez príchute a s cesnakovou príchuťou. Šunku (bravčovú a kuraciu) a syr (ja som mala goudu s guličkami zeleného korenia) tiež pokrájame na trojuholníky a obložíme chlebíky.
- 2
Na vrch ešte dáme rajčinu a papriku, alebo čokoľvek na čo máte chuť a máte k dispozícii. Mala som ešte nakladané rajčiny a papriky plnené ovčím syrom v olivovom oleji, tak som ich podelila na mištičky a k nim prihodila ešte pokrájané redkvičky. Tie sa pekne napili oleja a mali takú zvláštnu zaujímavú, ale dobrú chuť.
- 3
No a nakoniec to všetko poukladáme na misu, dáme na chvíľu schladiť a podávame. Návšteva sa nesťažovala a všetko zjedla. :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu