20 minút
na 150 °C
na 150 °C
Postup
-
1
Posolené a okorenené filé opečieme v panvici na troche rozohriateho oleja z oboch strán asi minútu a filé vyberieme.
- 2
Čerstvý špenát opláchneme a v hrnci pod pokrievkou chvíľu dusíme. Mrazený špenát v hrnci rozmrazíme a chvíľu dusíme. Vo výpeku z ryby krátko opražíme cesnak, pridáme smotanu, tymian, špenát a chvíľu varíme.
- 3
Do vymastenej ohňovzdornej misky dáme špenát, poukladáme naň kúsky ryby, povrch posypeme postrúhaným syrom a v rúre vyhriatej na 150 °C zapekáme asi 20 minút.
- 4
Hotové jedlo ozdobíme paradajkou, lístkami špenátu alebo čerstvej bylinkovej vňate.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu