Rybie filé s banánmi

redakcia - fotkaredakcia, 2. júla 2009

Suroviny

600 g
60 g
2
200 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Filé umyjeme, pokrájame na plátky, pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme, obalíme múkou a na horúcom oleji opečieme.

  2. 2

    Banány olúpeme, prekrojíme po dĺžke napoly a pomaly opečieme na oleji. Ryžu prepláchneme cez sito, na troche oleja opražíme, osolíme, okoreníme karí korením, zalejeme vodou a podusíme do mäkka.

  3. 3

    Podávame s opečenými banánmi ozdobenými kolieskami citróna a s ryžou posypanou nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: