Ľahká večera
Postup
-
1
Osušenú rybu si pokrájame na menšie kocky, ako aj paradajky a papriku. Speníme maslo na panvici, vložíme rybu, poprášime po povrchu rybacím korením (odvážne), trošku osolíme a za stáleho miešania restujeme na prudkom plameni 3-4 min. Rybka musí byť na povrchu tuha a po pritlačení sa musí pekne oddeľovať. Vyberieme rybku a odložíme do misky (prikryjeme).
- 2
Znížime plameň a vložíme do panvice paradajku, papriku, pridáme dve čajové lyžičky sójovej omáčky a bazalku. Podlejeme dvoma, troma polievkovými lyžicami vodou, prikryjeme a 10 min. podusíme (tak aby sa paprika úplne nerozvarila).
- 3
Nakoniec trošku oregana medzi prsty a minútku pomiešať, odstaviť. Už len to spojiť s cestovinami a dobrú chuť...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu