Rybacie cestoviny

harabas - bez fotkyharabas, 11. januára 2013

Ľahká večera

Suroviny

1 ks
80-100  g (tuk)
2 ks pokrajana na malé kúsky
2 ks
 klasik




Postup

  1. 1

    Osušenú rybu si pokrájame na menšie kocky, ako aj paradajky a papriku. Speníme maslo na panvici, vložíme rybu, poprášime po povrchu rybacím korením (odvážne), trošku osolíme a za stáleho miešania restujeme na prudkom plameni 3-4 min. Rybka musí byť na povrchu tuha a po pritlačení sa musí pekne oddeľovať. Vyberieme rybku a odložíme do misky (prikryjeme).

  2. 2

    Znížime plameň a vložíme do panvice paradajku, papriku, pridáme dve čajové lyžičky sójovej omáčky a bazalku. Podlejeme dvoma, troma polievkovými lyžicami vodou, prikryjeme a 10 min. podusíme (tak aby sa paprika úplne nerozvarila).

  3. 3

    Nakoniec trošku oregana medzi prsty a minútku pomiešať, odstaviť. Už len to spojiť s cestovinami a dobrú chuť...

Diskusia k receptu

martinis
Odskúšané, ochutnané, povedané : Nemajú chybu ! :-))
staflik
Vybrať si rybu, tak určite nie pangasius a tá kombinácia sójová omáčka, bazalka a oregano tiež nie, jedno prebije druhé.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia