Rybacie cestoviny

Autor receptu: harabas

Ľahká večera

Suroviny

Postup

  1. Osušenú rybu si pokrájame na menšie kocky, ako aj paradajky a papriku. Speníme maslo na panvici, vložíme rybu, poprášime po povrchu rybacím korením (odvážne), trošku osolíme a za stáleho miešania restujeme na prudkom plameni 3-4 min. Rybka musí byť na povrchu tuha a po pritlačení sa musí pekne oddeľovať. Vyberieme rybku a odložíme do misky (prikryjeme).
  2. Znížime plameň a vložíme do panvice paradajku, papriku, pridáme dve čajové lyžičky sójovej omáčky a bazalku. Podlejeme dvoma, troma polievkovými lyžicami vodou, prikryjeme a 10 min. podusíme (tak aby sa paprika úplne nerozvarila).
  3. Nakoniec trošku oregana medzi prsty a minútku pomiešať, odstaviť. Už len to spojiť s cestovinami a dobrú chuť...