Ryba s posýpkou z toastu, zo slaninky a z gaštanov
			   Ivan Štefula
šéfkuchár hotela Magnus v Trenčíne, 22. decembra 2014
		   
		   šéfkuchár hotela Magnus v Trenčíne, 22. decembra 2014

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Očistené zemiaky dáme variť vcelku do osolenej vody. Opečené hrianky, opečenú slaninu aj gaštany spolu rozmixujeme v mixéri. 
- 2
Zemiaky uvaríme do polomäkka, scedíme a dáme na plech s olejom. Mierne na ne pritlačíme a dáme do rúry vyhriatej na 180 °C zapiecť dozlata. 
- 3
Medzitým dáme na plech očisteného a osoleného úhora, ktorého zbavíme chrbtovej plutvy. Upečieme vo vyhriatej rúre pri 160 °C. 
- 4
Na opečené zemiaky dáme urestovanú cibuľku a podávame s pečeným úhorom posypaným posýpkou. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
 


Diskusia k receptu