Rukolový šalát s hruškou a tvrdým syrom fotorecept
Foto: mariaklara
Recept mám z knihy " Hneď to bude " od Dr. Bukovského a Pavla Liptáka. Raz mi ho syn ponúkol k obedu, keď som Zobraziť celý popisRecept mám z knihy " Hneď to bude " od Dr. Bukovského a Pavla Liptáka. Raz mi ho syn ponúkol k obedu, keď som bola u neho na návšteve. A teraz mám vlastnú úrodu rukoly, tak si ho robím častejšie.
porcia
príprava
Postup
-
1
Pripravíme si:
-
2
Rukolu aj hrušku umyjeme, hrušku pokrájame na menšie kocky - pokvapkáme citrónovou šťavou, aby nestmavla, rukolu pokrájame tiež na menšie kúsky - pokvapkáme olejom, premiešame. ( poznámka autora receptu: použite hocijaký olej za studena lisovaný, len nie olivový )
-
3
Môžeme jemne posypať bielym korení ( nemusíme ), na vrch postrúhame alebo pokrájame tvrdý syr. Ešte raz zľahka premiešame a môžeme konzumovať.
-
4
Môžeme použiť ako prílohu alebo len s tmavým chlebíkom. DOBRÚ CHUŤ!
Diskusia k receptu