Foto: mitzy
Pikantná nátierka na pečivo plná vitamínu C.
35 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Zmes orechov namočíme na pol hodinu. Rukolu umyjeme. Cesnak očistíme a pokrájame.
- 2
Rukolu zmixujeme s orechami, pridáme horčicu, olej, cesnak a znovu zmixujeme. Pridáme soľ, pár kvapiek citrónovej šťavy a premiešame.
- 3
Hotovo :) Natrieme na chutné chrumkavé pečivo, alebo použijeme ako "pesto" na cestoviny s hoblinami parmezánu. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Pozerám na ten dlhý nick, rada by som vedieť kto sa za ním skrýva, lebo ako vidím a čítam, je to paródia na @Kukulienka71.....niekto si tu robí žarty.
"Paráda" je aj tvoj nick, hlavne, ak si ho prečítame odzadu, však, @junior , tentoraz musím súhlasiť s @evanaaa.
@Redakcia , nedávno ste 2-krát zmazali z komentárov slovo "hlúpe" (v spojení "hlúpa odpoveď"), ale takáto skrytá urážka iného užívateľa vám nevadí???
Vadí, pozrieme sa na to.
mne to vtipné nepripadá.
to je pomsta za ban pre @juniora (alias hanak, leomax, lenkana, k599...) pekný koníček pre dôchodcu, fakt:-( Ďakujem za upozornenie a redakcii za vymazanie.
Chlap a takto sa baviť, no fuj.
Očakávam ospravedlnenie mne a aj autorke tohoto receptu. Jej za spamovanie jej receptu a mne za nemiestné napadnutie. Ty si administrátorka Varechy? Kde sa v Tebe berie toľká drzosť?
@Kukulienka : mrzí ma za teba, že sa tu stala pod mojim receptom takáto blamáž proti tebe.
Chica: ďakujem ti veľmi pekne, dúfam, že bude doma chutiť!
Evanaaa: kľudne zameň rukolu za mladý špenát, alebo sezónny mangold, žihľavu či púpavové kvety a listy. Aj z medvedieho cesnaku môžeš skúsiť-ale vynechaj už potom cesnak a možno zjemni maslom alebo avokádom. Rukolu by som však na tvojom mieste skúsila, ak nepoznáš.
stačí zadať do vyhľadávača tvoj nick, zjavia sa tvoje komentáre a hneď je zrejmý tvoj pôvod. To len na vysvetlenie, nebudem sa ospravedlňovať.
tvoj recept je pekný, nezaslúži si spamovanie, ale brániť som sa musela, TS nefungujú.
Robila som už pikantnú baklažánovú nátierku s medvedím cesnakom a pridala som aj trochu obyčajného cesnaku, zdá sa mi, že tá chuť môže byť podobná. Každopádne vymýšľaj ďalej, máš nápadité recepty.
Přeji krásné a pohodové jarní dny všetkým Varechárom! U nás se jaro hledá.
@Haji : veľmi rada Ťa po dlhej dobe opäť vidím! Už som rozmýšľala, kade chodíš a hľadáš jar! :)
@Jack : som zvedavá, ako si si pochutila - verím že dobre ")
Ďakujem ti veľmi pekne za foto :) potešila si ma a som rada, že doma chutilo ;)
Ja som si dnes uložila naobed tvoj orechový koláč, ktorý vyzerá úplne skvelo, aj som ti tam hodila päť hviezd, až ho urobím, odfotím a pošlem ti, orechy som dnes minula na bábovku, tak musím vydrankať ďalšie ;)
Tak to ma veľmi potešíš keď vyskúšaš a napíšeš,prípadne dáš fotečku.Vďaka.
lol :D
Aj nátierka sa mi páči, vyskúšam