Rožková pizza

kapitankalucka - bez fotkykapitankalucka, 6. augusta 2010

Je to výborný recept,keď máte doma staršie rožky.Ja to zvyknem robievať v nedeľu so zvyškou čo mi po týždni ostanú v chladničke alebo Zobraziť celý popisJe to výborný recept,keď máte doma staršie rožky.Ja to zvyknem robievať v nedeľu so zvyškou čo mi po týždni ostanú v chladničke alebo keď mám zbytočné rožky.

Suroviny

10 ks
400 ml
3 ks
2 väčšie strúčiky
 podľa chuti




Postup

  1. 1

    Rožky nakrájame na kocky,pridáme mlieko,vajcia,troška soli a korenia.Premiešame.Ak je cesto riedke,pridáme strúhanku.Musí byť tuhé. potom ho rukami roztlačíme na plech vymazaný olejom a predpečieme pri teplote 180st. asi 15 minút. Cesto potom potrieme kečupom zmiešaným s cesnakom a obložíme podľa chuti napríklad šunkou,olivami,šampiňónami..atd..posypeme syrom a oregánom a pečieme ešte asi 15-20 minút.

Diskusia k receptu

mirian4
Ja robím rožkovú pizzu tak, že na vymastený plech poukladám na kolieska nakrájané rožky, zalejem ich mliekom s cesnakom,vegetou a 1 rozšľahaným vajcom a na to ukaladám hneď ingerdiencie "čo chladnička dala" = zapekám 10-15min. Je pekne chrumkavá a lahodná, deti ju majú radšej ako "originál" :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia