Foto: slnecnicovka
Potrebovala som nasýtiť veľa chlapov. Inšpirovala som sa receptami na námornícke mäso ...a tak vznikla Rošáda.
Postup
-
1
Mäso si nakrájame na rezance. Cibuľu do zlata udusíme, pridáme mäso a šampiňóny a spolu s korením opečieme. Zalejeme rajčinovou šťavou, pridáme paprikový pikant, soľ a toľko vody, koľko treba :) Zakryjeme pekáč a šup s ním do rúry. Dusíme do mäkka...
- 2
Než sa nám mäsko udusí: nakrájanú klobásku narýchlo opečieme na panvici.
- 3
Vytiahneme mäsko, pridáme klobásku a kukuricu, ešte chvíľku povaríme a môžeme podávať :-) My sme mali prílohu ryžu ale fantázii sa medze nekladú...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Iveta P. (narcis26) ID 42855 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)
PAPRIKOVÁ POMAZÁNKA - PIKANT
[16.8.2008]
POTREBNÉ PRÍSADY
2kg červenej papriky, 1,5kg cibule, 4 rajčiny, 1 hlavička cesnaku, 4-5ks feferóniek, 2dl oleja, 3 štamprliky octu, 1 preosiate deko a 120g cukru.To je recept pani Ivety.Ja v podstate to isté, len po vydusení sťavy pasírujem.Sterilizujem tak isto 15-20 min-pohárky od detské výživy,malý obsah,rýchla spotreba.