Potrebovala som nasýtiť veľa chlapov. Inšpirovala som sa receptami na námornícke mäso ...a tak vznikla Rošáda.

Suroviny

2000 - 2200 g
6 ks väčšie
1 ks veľká konzerva
7 dl
3 dl
1 ks veľká konzerva
300 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso si nakrájame na rezance. Cibuľu do zlata udusíme, pridáme mäso a šampiňóny a spolu s korením opečieme. Zalejeme rajčinovou šťavou, pridáme paprikový pikant, soľ a toľko vody, koľko treba :) Zakryjeme pekáč a šup s ním do rúry. Dusíme do mäkka...

  2. 2

    Než sa nám mäsko udusí: nakrájanú klobásku narýchlo opečieme na panvici.

  3. 3

    Vytiahneme mäsko, pridáme klobásku a kukuricu, ešte chvíľku povaríme a môžeme podávať :-) My sme mali prílohu ryžu ale fantázii sa medze nekladú...

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Dusené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
aj mňa to trochu zarazilo, myslím ten paprikový pikant, asi pôjde o nejakú domácu špéci vecičku.
... recept výborný a počudovanie sa nad paprikovým PIKANTOM ? viď-
Iveta P. (narcis26) ID 42855 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

PAPRIKOVÁ POMAZÁNKA - PIKANT
[16.8.2008]
POTREBNÉ PRÍSADY

2kg červenej papriky, 1,5kg cibule, 4 rajčiny, 1 hlavička cesnaku, 4-5ks feferóniek, 2dl oleja, 3 štamprliky octu, 1 preosiate deko a 120g cukru.To je recept pani Ivety.Ja v podstate to isté, len po vydusení sťavy pasírujem.Sterilizujem tak isto 15-20 min-pohárky od detské výživy,malý obsah,rýchla spotreba.