Potrebovala som nasýtiť veľa chlapov. Inšpirovala som sa receptami na námornícke mäso ...a tak vznikla Rošáda.

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Mäso si nakrájame na rezance. Cibuľu do zlata udusíme, pridáme mäso a šampiňóny a spolu s korením opečieme. Zalejeme rajčinovou šťavou, pridáme paprikový pikant, soľ a toľko vody, koľko treba :) Zakryjeme pekáč a šup s ním do rúry. Dusíme do mäkka...

  2. 2

    Než sa nám mäsko udusí: nakrájanú klobásku narýchlo opečieme na panvici.

  3. 3

    Vytiahneme mäsko, pridáme klobásku a kukuricu, ešte chvíľku povaríme a môžeme podávať :-) My sme mali prílohu ryžu ale fantázii sa medze nekladú...

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist