Rizoto naopak

kamoska010 - bez fotkykamoska010, 17. júla 2011

tento recept je jednoduchy a lacny a dobre chuti

5
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

1 ks
  - mrazeny alebo cerstvy
1




Postup

  1. 1

    cibulu si nakrajame aj mäso dame spolu restovat postupne pridavame kukuricu hrasok a sampiňony a nechame dusit . ked sa udusi a mame stavu hotovu odstavime. uvarime cestovinu . ked uz je cestovina hotova zmiesame ju spolu s mäsom a jedlo je hotove dobru chut.

Diskusia k receptu

evanaaa
Veru, rizoto je z ryže - dnes som robila z bravč. pliecka. A prečo naopak? Veď najprv sa musí mäso udusiť a potom do šťavy sa nasype dobre premytá ryža, či v tomto prípade cestovina, tak je postup správny, nie je naopak. A akú cestovinu si použila?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia