Foto: olivka
taký jednoduchý s mrazeným ríbezlím...
8
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
50 minút
na 160-200 °C
na 160-200 °C
Postup
-
1
Z múky,masla,štipky soli,žĺtok a cukru si vymiešame cesto, ktoré dáme na polhodinu do chladničky. To potom vyberieme a povtláčame do formy vytretej maslom.Dáme piecť na 30minút na 200stupňov.
- 2
Z bielok a cukru vyšlaháme sneh, do ktorého jemne primiešame ríbezle....ja som použila všetko čo sme mali ... červené aj čierne.
- 3
Navrstvíme na cesto a dáme dopiecť na 20minút na 160stupňov.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu