Rezy „žerbó“
Ádám Soós
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 8. decembra 2013
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 8. decembra 2013

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
40
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
30 minút
na 150 °C
na 150 °C
Postup
-
1
Maslo, múku, vajcia, mlieko a droždie vymiešame a rozdelíme na tri časti. Plech vymastíme, prvú vrstvu cesta vyvaľkáme a položíme na plech.
- 2
Natierame džemom a posypeme cukrom a orechmi. Navrch položíme druhú vrstvu a postup zopakujeme.
- 3
Nakoniec položíme tretiu vrstvu a pečieme na 150 °C asi 30 minút. Vychladnuté pole-jeme roztopenou čokoládou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu