Foto: stefanm
Jednoduchou úpravou klasického rezňa som toto jedlo povýšil na gurmánsku lahôdku,čo ocenili všetci čo mali to šťastie zúčastniť sa na jeho premiére.Zhodli sa v Zobraziť celý popisJednoduchou úpravou klasického rezňa som toto jedlo povýšil na gurmánsku lahôdku,čo ocenili všetci čo mali to šťastie zúčastniť sa na jeho premiére.Zhodli sa v názore , že jeho reprízy by si zaslúžili aspoň taký počet ako dosiahol muzikál Na skle maľované!!! :)
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Karé naporcujeme na hrubšie plátky a z boku nožom vytvoríme kapsu do ktorej vložíme plátok šunky a syra.
-
2
Takto "obohatené" rezne mierne naklepeme,osolíme a okoreníme.
-
3
Preložíme do nádoby a každý pokvapkáme olejom.Necháme chvíľku odstáť,obalíme v múke,vajíčku a strúhanke (ja obaľujem dva krát!).
-
4
Rezne vypražíme a podávame.
-
5
Ako prílohu som zvolil , u nás obľúbený , Rýchly zemiakový šalát http://varecha.pravda.sk/recepty/zemiakovy-salat-s-netradicnym-vajcom/16481-recept.html a zavárané marhule. Na obed bola u nás aj dcéra s manželom a tak im chutilo,že prišli aj na večeru a dali si 1.reprízu!!! :)
Diskusia k receptu