Revírnické tajomstvo

peter64 - fotkapeter64, 1. mája 2012

Suroviny

400 g
120 g
250 g
150 g
60 g
4 ks




Postup

  1. 1

    Odležné stehno z diviaka umyjeme,nakrájame na rezance a dusíme na oleji s cibuľou nakrájanou nadrobno.Pridáme soľ,korenie,feferóny,lečo a dusíme.Z vajec urobíme placku,ktorou prikryjeme na tanieri udusené mäso.

Diskusia k receptu

zdezda
Och, to musí byť dobré, robievam na leče bravčové, vyskúšam ho s tou plackou, ďakujem za inšpiráciu :-)
evanaaa
@peter64 , telepatia alebo čo.....ja som akurát včera na teba myslela, čo sa stalo, že si sa odmlčal, myslela som, že si už vyčerpal svoju zásobu mäsových receptov. A ty ako na zavolanie si sa dnes ohlásil ďalším.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia