Rebierka na coca-cole

verka1 - fotkaverka1, 21. októbra 2009

je to recept zo Španielska

4-6
porcie
5 min minút
príprava
1 hod minút
na 250 °C

Suroviny

1 1/2 kg
1 plechovka




Postup

  1. 1

    Rebierka nakrájame, soľ vmasírujeme rukou do mäska, dáme do pekáča a podlejeme kolou, ale nešvindľovať, pravou. Prikryté pečieme 1 hod. pri 250 st. C. v rúre. Ja som použila viac koly, lebo akosi sa vyparovala.

  2. 2

    Občas polievame v pekáči výpekom. Keď sú rebierka makké vyberieme ich, výpek zahustíme maizenou, prevaríme a polejeme rebierka na tanieri Dobrú chuť

Diskusia k receptu

zemo
Tak, aj tí Španieli už zbesneli, čo? Cola nielen na corride, ale už na tanieri?:(
Prebuď sa dômyslený rytier de la Mancha a poď ho na cudzákov, ktorí sa vtrepali en la cocina española!!!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia