je to recept zo Španielska
4-6
porcie
porcie
5 min minút
príprava
príprava
1 hod minút
na 250 °C
na 250 °C
Postup
-
1
Rebierka nakrájame, soľ vmasírujeme rukou do mäska, dáme do pekáča a podlejeme kolou, ale nešvindľovať, pravou. Prikryté pečieme 1 hod. pri 250 st. C. v rúre. Ja som použila viac koly, lebo akosi sa vyparovala.
- 2
Občas polievame v pekáči výpekom. Keď sú rebierka makké vyberieme ich, výpek zahustíme maizenou, prevaríme a polejeme rebierka na tanieri Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Prebuď sa dômyslený rytier de la Mancha a poď ho na cudzákov, ktorí sa vtrepali en la cocina española!!!