Tento recept som získala od moje bývalej triednej učiteľky. Medzi moje obľúbené patri preto lebo je to sladké a ja milujem všetko čo je Zobraziť celý popisTento recept som získala od moje bývalej triednej učiteľky. Medzi moje obľúbené patri preto lebo je to sladké a ja milujem všetko čo je sladké a z časti je aj zravé.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rebarboru očistiť na kúsky veľké 1,5cm
-
2
Zalejeme vodou, zasypeme cukrom, pridáme citrónovú kôru a škoricu. Varíme až rebarbora zmení farbu a cukor sa roztopí. Odstavíme z ohňa a necháme vychladnúť.
- 3
Studenú rebarboru aj s nálevom a prúžkami kôry dáme do pohárov, ktoré uzatvoríme a sterilizujeme 20 až 30 min., pri treplote 90C.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu