Rebarborový koláč so špaldovou múkou (HIT)
Recept som našla v brožúrke Recepty D - Špaldové recepty
8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
40 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
V miske vymiešame vaječné žĺtky s kryštálovým cukrom, potom pridáme maslo, mlieko. Postupne pridáme špaldovú múku s práškom do pečiva a vymiešame cesto.
- 2
Na maslom vymazaný a múkou vysypaný pekáč nalejeme polovicu cesta, na to ukladáme očistenú, pokrájanú rebarboru a zalejeme druhou polovicou cesta.
- 3
Pečieme v rúre vyhriatej na 160 °C približne 40 minút do zlatista.
- 4
Hotový koláč nakrájame na kocky a posypeme práškovým cukrom.
Tiež rebarborový koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu