Tento koláčik robievame aj s čiernymi rýbezľami.... a hodilo by sa rôzne drobné ovocie okrem jahôd , tie sa tam dosť rozplynú.
8
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
25 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    
pripravíme si rebarboru, očistíme, nakrájame na kúsky. Plech hlboký vymastíme a vysypeme múkou.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Zmiešame metličkou všetky suroviny okrem rebarbory. Múka môže byť aj celozrnná, aspoň časť, ak máme. Vylejeme rovnomerne na plech a rebarboru husto nasypeme na povrch cesta.
- 3
 Môžeme posypať kryš.cukrom pred pečením a aj po pečení. Podľa toho ako máme radi rebarboru. Stačí aj len po upečení. Dáme do vyhriatej trúby piecť.
                                                     - 3
 

                                                    
                                                    




 


Diskusia k receptu