Raw kokosovo-jahodové tortičky

micibakes - fotkamicibakes, 20. marca 2015
Raw kokosovo-jahodové tortičky
Foto: micibakes

tento koláčik je nepečený a iba zo šiestich ingrediencií! Môže sa jesť mrazený alebo iba chladený. Dobrú chuť!

3
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

1 PL
0,75 šálky
0,5 šálky
2 šálky
1 ks
1 šálka (namočené aspoň 6 hodín)




Postup

  1. 1

    Do food processoru dáme nastrúhaný kokos kým nepustí troška oleja a pridáme ovsené vločky a roztopený kokosový olej a počkáme kým sa vytvorí masa.

  2. 2

    Pripravíme mištičky tak že nasypeme trošku kokosu naspodok, aby sa potom cesto neprilepilo.

  3. 3

    Rozdelíme cesto na 3 časti a vtláčame na dno mištičiek tak aby sa vytvoril základ koláčika.

  4. 4

    Dáme do mrazničky kým pripravíme plnku.

  5. 5

    Kešu orechy scedíme a dáme do food processoru spolu s banánom a mrazenými jahodami.

  6. 6

    Nalejeme do misiek a dáme zamraziť kým nestvrdne plnka. Môžme nechať v mrazničke alebo v chladničke kým nepodávame. Ja mám najradšej nechať v mrazničke a pol hodinu pred jedením dať do chladničky aby troška zmäkli.

  7. 7

    Dobrú chuť! Viac receptov nájdete na www.micibakes.com

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia