Raw kokosovo-jahodové tortičky

Autor receptu: micibakes

tento koláčik je nepečený a iba zo šiestich ingrediencií! Môže sa jesť mrazený alebo iba chladený. Dobrú chuť!

3
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Do food processoru dáme nastrúhaný kokos kým nepustí troška oleja a pridáme ovsené vločky a roztopený kokosový olej a počkáme kým sa vytvorí masa.
  2. Pripravíme mištičky tak že nasypeme trošku kokosu naspodok, aby sa potom cesto neprilepilo.
  3. Rozdelíme cesto na 3 časti a vtláčame na dno mištičiek tak aby sa vytvoril základ koláčika.
  4. Dáme do mrazničky kým pripravíme plnku.
  5. Kešu orechy scedíme a dáme do food processoru spolu s banánom a mrazenými jahodami.
  6. Nalejeme do misiek a dáme zamraziť kým nestvrdne plnka. Môžme nechať v mrazničke alebo v chladničke kým nepodávame. Ja mám najradšej nechať v mrazničke a pol hodinu pred jedením dať do chladničky aby troška zmäkli.
  7. Dobrú chuť! Viac receptov nájdete na www.micibakes.com