Raw kokosovo-jahodové tortičky
Autor receptu: micibakes
tento koláčik je nepečený a iba zo šiestich ingrediencií! Môže sa jesť mrazený alebo iba
chladený. Dobrú chuť!
Postup
- Do food processoru dáme nastrúhaný kokos kým nepustí troška oleja a pridáme ovsené vločky a roztopený kokosový olej a počkáme kým sa vytvorí masa.
- Pripravíme mištičky tak že nasypeme trošku kokosu naspodok, aby sa potom cesto neprilepilo.
- Rozdelíme cesto na 3 časti a vtláčame na dno mištičiek tak aby sa vytvoril základ koláčika.
- Dáme do mrazničky kým pripravíme plnku.
- Kešu orechy scedíme a dáme do food processoru spolu s banánom a mrazenými jahodami.
- Nalejeme do misiek a dáme zamraziť kým nestvrdne plnka. Môžme nechať v mrazničke alebo v chladničke kým nepodávame. Ja mám najradšej nechať v mrazničke a pol hodinu pred jedením dať do chladničky aby troška zmäkli.
- Dobrú chuť! Viac receptov nájdete na www.micibakes.com