Chia puding
Chia puding

Raw kakaový chia puding s mangom

macka78 - fotkamacka78, 24. januára 2019
Raw kakaový chia puding s mangom
Foto: macka78

Chia regulujú cukor v tele, vďaka tomu máme viac energie. Sú najbohatším rastlinným zdrojom omega-3 mastných kyselín. Nájdete v nich rozpustnú aj nerozpustnú vlákninu. Sú prírodný zdroj Zobraziť celý popisChia regulujú cukor v tele, vďaka tomu máme viac energie. Sú najbohatším rastlinným zdrojom omega-3 mastných kyselín. Nájdete v nich rozpustnú aj nerozpustnú vlákninu. Sú prírodný zdroj antioxidantov majú v sebe všetky minerály a vitamíny, ktoré denne naše telo potrebuje. Sú zdrojom bielkovín. Znižujú prirodzene tlak. Riedia krv, sú 100% bezlepkové – neobsahujú lepok ( glutén )

2
porcie

Suroviny

2 PL
1 ks
3 PL
cca 8 ks
1 PL (sultánky)
1 plechovka




Postup

  1. 1

    Ako prvé si zalejeme datle a hrozienka. Necháme asi pol hodinku odležať... Do mixéra dáme ošúpaný banán, kakao a ďatle s hrozienkami ale bez vody. Rozmixujeme. Chia semienka zalejeme kokosovým mliekom, primiešame rozmixovanú zmes, vložíme do misiek a dáme zachladiť, najlepšie cez noc... Na druhý deň rozmixujeme dozreté mango, ktoré pridáme na puding. Môžme konzumovať....

    Raw kakaový chia puding s mangom - obrázok 1

Diskusia k receptu

mitzy
Krásne foto aj puding musí byť skvelý :) mne dnes vyšiel tiež jeden zaujímavý. Kúpila som mrazené borievky, mixla som ich a zmiešala s vanilkovým, ktorý sa nevarí. Mal nádhernú fialovú farbu :)