Foto: evani
Inšpirácia z : http://www.karizona.cz/2015/11/jahodovy-raw-cheesecake.html, recept nie je z tých najlacnejších na suroviny, ale treba si dopriať :)
Postup
-
1
V prvom rade si namočíme kešu a dáme si hodinu pauzu :) Potom ich zlejeme.
- 2
Rozmixujeme prísady na korpus. Nemixovať úplne do hladka.
- 3
Na dno koláčovej formy natlačíme cesto na korpus, snažíme sa čo najrovnomernejšie.
- 4
Všetky prísady na náplň vymixujeme, čo najhladšie. V prípade. že máte menej výkonný mixér môžete pridať malé množstvo vody.
- 5
Náplň nalejeme do formy a dáme do chladničky na noc. Hotovo :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu