Ravioly plnené zemiakovo– mätovou zmesou

Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 15. novembra 2011
Ravioly plnené zemiakovo– mätovou zmesou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
3 ks
300 g
20 g, lístky
300 g
80 g
50 g
100 g




Postup

  1. 1

    Z múky, vajec, cvikly a soli pripravíme cesto. Rozvaľkáme ho na hrúbku 1,5 mm.

  2. 2

    Zemiaky uvaríme a zmiešame s riccottou a mätou.

  3. 3

    Zmesou naplníme ravioly, ktoré uvaríme vo vode. Uvarené opečieme na masle a podávame posypané parmezánom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia