Ravioly plnené zemiakovo– mätovou zmesou
Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 15. novembra 2011
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 15. novembra 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z múky, vajec, cvikly a soli pripravíme cesto. Rozvaľkáme ho na hrúbku 1,5 mm.
- 2
Zemiaky uvaríme a zmiešame s riccottou a mätou.
- 3
Zmesou naplníme ravioly, ktoré uvaríme vo vode. Uvarené opečieme na masle a podávame posypané parmezánom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu